Geen items beschikbaar

 • Jupiler Pro League QUIZ: Titelkandidaten

  De start van een nieuwe jaargang van de Jupiler Pro League komt met rasse schreden dichterbij, tijd om je kennis te testen over het aanstormende seizoen! Weet jij het antwoord op deze 10 vragen over de strijd om de titel doorheen de jaren in Jupiler Pro League?
  - 0 weergaven
 • "Het zou knap zijn als Zulte Waregem opnieuw Play-off 1 haalt."

  Een nieuwe jaargang van de Jupiler Pro League kruipt dichter en dichterbij, tijd voor een vooruitblik op wat het komende seizoen ons te bieden heeft. Bram Lambert is de geknipte man om de trainers uit de Jupiler Pro League onder de loep te nemen. Hij volgt het Belgische voetbal al jaren vanop de eerste rij en kent het reilen en zeilen in de Jupiler Pro League. Wat verwacht hij van het komende seizoen? Wie zijn volgens hem de grootste titelkandidaten?
  - 5 weergaven
 • “Heeft er tegenwoordig nog wel één trainer zekerheid?"

  Een nieuwe jaargang van de Jupiler Pro League kruipt dichter en dichterbij, tijd voor een vooruitblik op wat het komende seizoen ons te bieden heeft. Ariël Jacobs is de geknipte man om de trainers uit de Jupiler Pro League onder de loep te nemen. Wat verwacht hij het komende seizoen van de hoofdtrainers in de hoogste klasse van het Belgische voetbal?
  - 159 weergaven