Amigos Zoersel trekt zich terug uit betaald volleybal

1 weergaven

Amigos Zoersel trekt zich volgend seizoen terug uit het betaalde volleybal. Dat heeft het team uit de Kempen, dat enkele belangrijke sponsors zag afhaken, zaterdag laten weten. Zoersel speelt deze jaargang zowel met de mannen als vrouwen in de hoogste divisie.

"Na enkele moeilijke maanden van hard werk achter de schermen dienen wij als bestuur jullie mee te delen dat Amigos volgend seizoen geen betalend volleybal meer zal aanbieden in de Arena", schrijft het team in een bericht op zijn site. "Door het afhaken van enkele belangrijke sponsors en de hoge eisen in de Liga Heren-competitie kunnen wij dit financieel niet meer verantwoorden tegenover de talrijke andere ploegen van onze traditieclub."

Hoe het nu precies verder gaat met de eerste elftallen, is nog niet helemaal duidelijk. Amigos laat weten hierover weldra met meer info te komen, en blijft ondertussen inzetten op zijn jeugdopleiding. "Het sportieve plaatje van onze eerste ploegen Heren en Dames zal de komende weken een nieuwe identiteit krijgen. Wij hopen op de verdere steun van al onze leden, sponsors en supporters om deze grote Amigos-Familie een club voor iedereen te laten blijven en waar onze kwalitatieve jeugdwerking, ondersteund door een ervaren trainersomkadering, centraal zal blijven staan."