Transfer lijkt dichtbij voor Radja

3 weergaven

Radja Nainggolan moet weg bij Inter. Nainggolan verliet net als Icardi het oefenkamp van Inter. Het is nog onduidelijk of hij nog zal deelnemen aan de Chinese tournee van de Nerazzurri. Al lijkt het er sterk op dat hij werd weggestuurd en een transfer nakende is.

'De Ninja' verliet het oefenkamp van Inter in Lugano en keerde terug naar Milaan. Hij volgde er enkel een individuele training. Gisteren verliet ook al Mauro Icardi de selectie. Het lijkt er dus sterk op dat Nainggolan al na een seizoen moet vertrekken in Milaan. Eerder had technisch directeur Beppe Marotta al verklaard dat hij en Icardo niet in de plannen van de club passen.

"We zoeken de juiste spelers voor ons project. Icardi en Nainggolan zijn twee toppers, maar passen niet meer in onze plannen. Dat hebben we hen ook verteld. Het heeft niks te maken met hun kwaliteiten, het belang van de ploeg staat simpelweg voorop." Het bestuur is de fratsen van Radja duidelijk beu.

Inter betaalde 38 miljoen en hoopt nog een miljoen of 30 te recupereren. Er was al interesse uit China maar de middenvelder zou liever in Europa blijven.