Nainggolan scoort tegen laagvlieger, Castagne mag vijf keer vieren

1 weergaven

Op de 29e speeldag in de Italiaanse Serie A mocht Timothy Castagne zondag met zijn ploeg Atalanta vieren op het veld van staartploeg Hellas Verona. Met een 0-5 overwinning hees Atalanta zich naar de zevende plaats in het klassement. Radja Nainggolan en AS Roma hadden geen kind aan de achttiende in de stand, Crotone. Na een 0-2 zege en een goal van de Rode Duivel staat AS Roma steviger derde.

De Sloveen Josip Ilicic eiste een hoofdrol op bij Atalanta Bergamo in de partij tegen Verona: hij scoorde een zuivere hattrick. De wedstrijd bleek een middagwandeling voor de bezoekers. Ex-Genkenaar Timothy Castagne speelde de hele wedstrijd.

Op het veld van Crotone moest AS Roma de volle buit pakken om de derde plaats te consolideren, waar Inter op aast. Stephan El Shaarawy maakte de openingstreffer en in de 75e minuut verschalkte Radja Nainggolan doelman Alex Cordaz met een laag afstandsschot in de linkerbenedenhoek. Het is pas de derde treffer van de Rode Duivel dit seizoen. De Romeinen hebben hun kampioenambities trouwens al lang opgeborgen: met nog acht speeldagen te gaan staan ze op zestien punten van leider Juventus.