Late tegentreffer nekt Sampdoria van Praet

2 weergaven

Sampdoria heeft op de zeventiende speeldag van de Italiaanse Serie A een pijnlijke thuisnederlaag geleden tegen Sassuolo. Het team uit Genua verloor na een laat tegendoelpunt van Matri. Dennis Praet maakte bij Sampdoria de negentig minuten vol.

Samuel Bastien verloor met Chievo met het kleinste verschil op bezoek in Crotone. Budimir (33.) tekende op het halfuur voor de enige treffer. Bastien stond de hele partij tussen de lijnen.

In de partij tussen Fiorentina en Genoa vielen geen goals. Stephane Omeonga viel bij de bezoekers een kwartier voor tijd in.

Sampdoria staat in de stand op de zesde plaats met 27 punten. Chievo (21 punten) is dertiende, Genoa (14 punten) zeventiende.

Atalanta en Lazio hielden elkaar na een spektakelstuk in evenwicht, het werd 3-3 in Bergamo. Voor Atalanta scoorden Caldara (19.) en Ilicic (22. en 50.). Oude bekende Milinkovic-Savic (27. en 35.) en Alberto (79.) namen de Romeinse doelpunten voor hun rekening. Timothy Castagne kwam voor de thuisploeg niet van de bank, Jordan Lukaku maakte bij Lazio het slotkwartier vol. In de stand blijft Lazio na zeventien speeldagen op de vijfde stek staan, Atalanta wipt over AC Milan naar plaats zeven.