Tottenham lijdt opnieuw nederlaag en verliest Lloris met zware blessure

8 weergaven

Na de 2-7 nederlaag tegen Bayern München in de Champions League moest Tottenham reageren op het veld van Brighton Hove Albion, maar dat deden ze niet. Ze gingen met 3-0 tenonder. Daarbovenop verliezen ze ook Hugo Lloris.

Het zit Tottenham tegenwoordig niet mee. Vorig jaar haalde de ploeg uit Londen nog de finale in de Champions League, maar dat lijkt nu ver weg. Na drie minuten ging het al mis voor de ploeg van Toby Alderweireld en Jan Vertonghen. Hugo Lloris schatte een voorzet van de Duitser Gross totaal verkeerd in en struikelde. Tijdens zijn val kwam de Fransman verkeerd terecht op zijn arm. Terwijl Lloris lag te kermen van de pijn kon Maupay de bal rustig binnenkoppen. 

Daarna kon een aangeslagen Tottenham niet veel op de mat brengen. Brighton daarentegen deed dat wel. Voor de rust kon Connolly de voorsprong verdubbelen. Na de rust kon diezellfde Connolly zijn tweede van de avond maken. 

Door deze nieuwe nederlaag blijft Tottenham achter met 11 op 24. Ze staan momenteel nog op een gedeeld zesde plaats met Chelsea, Bournemouth en Crystal Palace, maar die ploegen komen dit weekend nog in actie. Koplopers Liverpool hebben al een voorsprong van 10 punten. Zij spelen vandaag nog tegen Leicester City met Youri Tielemans en Dennis Praet.