Lukaku matchwinnaar voor United

1 weergaven

Op de 21ste speeldag in de Premier League heeft Manchester United met 0-2 gewonnen in Newcastle. Invaller Romelu Lukaku kroonde zich tot matchwinnaar.

Lukaku kwam in de 63ste minuut tussen de lijnen voor Martial en 38 seconden later zette hij de bezoekers op voorsprong. Een vrijschop van Rashford kon niet geklemd worden door de doelman en de Rode Duivel schoof de rebound binnen. Tien minuten voor het einde besliste Rashford de wedstrijd helemaal in het voordeel van Manchester.

Chelsea, met Hazard de hele wedstrijd tussen de lijnen, bleef in eigen huis steken op een teleurstellende 0-0 tegen Southampton. Leander Dendoncker geraakte niet van de bank bij Wolverhampton dat met 0-2 onderuit ging tegen Crystal Palace.

West Ham-Brighton eindigde op 2-2 met twee goals van Arnautovic voor de Londenaars. Verder was Bournemouth-Watford 3-3 en Huddersfield-Burnley 1-2. Mbenza speelde de hele match voor Huddersfield, Depoitre mocht in de 83ste minuut invallen.

Chelsea blijft vierde in de stand met 44 punten na 21 duels, maar ziet United (zesde) plots naderen tot zes punten. Morgen is de topper tussen Manchester City (derde, 47 ptn) en leider Liverpool (54 ptn).