Koplopers Golden State en Milwaukee lijden verrassende nederlaag

0 weergaven

In de NBA verloren koplopers Golden State Warriors en Milwaukee Bucks verrassend hun wedstrijd. Golden State blijft leider in de Western Conference. Milwaukee blijft leiden in de Eastern Conference.

Een verrassende avond gisteren in de NBA. De Phoenix Suns hebben in eigen huis de koplopers van de Western Conference, De Golden State Warriors, kunnen verslaan. Devin Booker was de uitblinker voor de thuisploeg met 37 punten, 11 assists en 8 rebounds. Uiteindelijk werd het 115-111. Door deze overwinning kan Phoenix geen plaats stijgen in het klassement en blijft hekkensluiter. Golden State blijft leider. 

Ook in de Eastern Conference verloor de leider hun wedstrijd. De Milwaukee Bucks konden niet winnen van de San Antonio Spurs, 121-114. Nog in de Eastern Conference kon Philadelphia een goede zaak doen in het klassement. Door hun overwinning tegen de Indiana Pacers klimmen ze naar een derde plaats. Philadelphia kon weer rekenen op Joel Embiid, die acht wedstrijden aan de kant stond met een pijnlijke knie. De 24-jarige Kameroener hielp zijn ploeg met zijn 49e 'double double' (33 punten en 12 assists) van het seizoen aan de winst.