Twee penalty's en VAR helpen Real Madrid aan drie punten

4 weergaven

Real Madrid heeft op een diefje drie punten meegepakt op het veld van Levante. Met twee penalty's en een tussenkomst van de VAR mogen de Koninklijke blij zijn met drie punten.

Na de 1-2 nederlaag in eigen huis tegen Girona moest Real Madrid reageren tegen Levante. Real kon winnen, maar dat ging zeker niet makkelijk. 

In de eerste helft was er bijna niets te zien tot de VAR een handspel had opgemerkt in de zestien van Levante. Real kreeg terecht een penalty. Karim Benzema zette de elf meter om. In de tweede helft was er niet veel beterschap. Levante kon zelfs gelijkmaken. Ondanks enkele goede tussenkomsten van onze landgenoot Thibaut Courtois scoorde Roger de gelijkmaker. 

Real Madrid leek opnieuw puntenverlies te lijden tot Casemiro wordt neergehaald in de zestien. In het begin lijkt het een duidelijke fout, maar in de herhaling is een schwalbe meer voor de hand liggend. Gareth Bale zette de penalty om. In het slot vielen er nog twee rode kaarten. Nacho van Real en Vukcevic van Levante mochten allebei eerder de douche in.


El Clasico

Bij Real Madrid zijn ze op zoek naar een constante vorm. Goede prestaties worden nog te vaak omgewisseld met zeer slechte. De volgende twee matchen voor Real Madrid zijn er twee tegen Barcelona. De Catalaanse ploeg won zaterdag al op het veld van Sevilla met 2-4. Barcelona stond 2-1 achter, maar dankzij een hattrick en een assist van Messi wonnen ze toch. 

Het is dus uitkijken hoe Real Madrid uit de bus zal komen in het tweeluik tegen de Catalanen.