Dijbeenblessure Eden Hazard evolueert gunstig

7 weergaven

De dijbeenblessure van Eden Hazard evolueert gunstig en de Rode Duivel zou sneller dan verwacht zijn officiële debuut voor Real Madrid kunnen maken. Volgens de medische staf van Real zou de Rode Duivel de competitiewedstrijd tegen Villarreal op 1 september op de derde speeldag in La Liga kunnen halen, zo beweert althans de Madrileense huiskrant Marca dinsdag.

Real maakte vrijdag bekend dat Hazard op de laatste training voor de competitieopener tegen Celta (1-3) een spierblessure had opgelopen in de rechterdij. Marca stelde meteen dat de Madrileense recordaankoop enkele weken aan de kant zou staan, AS sprak van een afwezigheid van drie tot vier weken. Onze landgenoot zou zo ook de eerste thuiswedstrijd, op 24 augustus tegen Real Valladolid, en het bezoek aan Villarreal missen. Volgens de nieuwe prognose komt Valladolid nog te vroeg, maar zou Hazard tegen Villarreal wel de selectie kunnen halen. Dat zou ook betekenen dat de aanvoerder speelklaar geraakt voor de komende interlands van de Rode Duivels, op 6 september in San Marino en op 9 september in Schotland.

Hazard ondertekende in juni een contract voor vijf seizoenen bij Real Madrid. De aanvoerder van de Rode Duivels zou Chelsea zo'n honderd miljoen euro hebben opgebracht, een bedrag dat via bonussen nog kan oplopen tot 145 miljoen euro.