The Smiling Assassin fit voor bezoek aan Buffalo's

1 weergaven

KV Oostende kan vrijdag op bezoek bij AA Gent in de openingswedstrijd van de vierde speeldag van Play-off I rekenen op Knowledge Musona. De Zimbabwaanse sterkhouder is opgenomen in de selectie van de kustploeg die door coach Yves Vanderhaeghe donderdag werd bekendgemaakt.

De door zijn ploegmakkers omgedoopte Smiling Assassin moest vorig weekend nog geblesseerd toekijken hoe KV Oostende genekt werd door een klasseflits van Sofiane Hanni. Voor eigen publiek verloor Oostende met 0-1 van RSC Anderlecht. De Zimbabwaan, dit seizoen goed voor negen doelpunten en vier assists, is intussen hersteld van zijn voetblessure en hervatte woensdag de groepstrainingen.

Yves Vanderhaeghe kan in de Ghelamco Arena geen beroep doen op Brecht Capon, Zarko Tomasevic en Nicklas Pedersen. Michiel Jonckheere incasseerde op training een trap tegen de knie en is onzeker. KV Oostende staat drie speeldagen ver in Play-off I met 27 punten op de vijfde plaats. In de terugronde van de reguliere competitie pakte de kustploeg een punt mee uit Gent na een 1-1 gelijkspel.