Eupen houdt STVV in bedwang

0 weergaven

Eupen speelt thuis gelijk tegen STVV. In zijn laatste wedstrijd voor Eupen mist Luis Garcia nog een penalty die Eupen de overwinning zou geven. Na de rust was het Kamada en Castro-Montes die de 1-1 eindstand op het scorebord liet verschijnen.

Na 45 minuten stond de beste kans op naam van Kamada. STVV kon Sylla drie keer wegsturen, maar ofwel werkte de aanvaller slecht af ofwel zat Blondelle er tussen. De tweede helft was een heel stuk aangenamer. Na tien minuten hadden we al twee doelpunten gezien.

Eerste scoorde Kamada op aangeven van Sekine. De flankaanvaller legde Castro-Montes in de luren en speelde daarna Kamada aan. De reactie van Eupen liet niet lang op zich wachten. 
Castro-Montes veroverde de afvallende bal van De Sart en jaagde de bal keihard tegen de netten. 

Rond minuut 70 kopt Bushiri op doel. Pirard zit erlangs en Teixeira kiest op de bal uit doel te slaan. Rood voor de verdediger van STVV en penalty voor Eupen. Luis Garcia heeft de kans om te scoren in zijn afscheidswedstrijd, maar hij schiet de bal tegen de lat.
Na de gelijkmaker ging Eupen nog voor de overwinning. Ze kregen nog een grote kansen met de goed ingevallen N'Dri, die Pirard tot meerdere reddingen dwong.