Watducks enig team met maximum

1 weergaven

Na afloop van de tweede speeldag in de Audi Hockey League heeft enkel Waterloo Ducks nog het maximum van de punten. De Watducks gingen met 2-7 winnen op het veld van Daring en namen zo de leiding in groep B van de Eredivisie.

Met het duel tussen Braxgata en Racing stond er zondag een topper op het programma. Tom Boon wist na veertig minuten spelen vanop een strafcorner de score te openen voor de thuisploeg. Zes minuten later kwam de Ier Owen Magee met de gelijkmaker.

Braxgata en Racing hebben net als Orée 4 punten. De drie clubs delen de leidersplaats in groep A. Orée geraakte niet voorbij Beerschot (2-2). Titelverdediger Dragons spoelde de nederlaag van de eerste speeldag door dankzij een 1-3 zege tegen Antwerp. Zo is Dragons 4e met 3 punten. Beerschot en Antwerp volgen met respectievelijk 1 en 0 punten.

In groep B vernederden de Waterloo Ducks Daring Molenbeek met 2-7. Dat maakt van Watducks de enige club die nog geen punten liet liggen. Met 6 punten is de club uit Waterloo de onbetwiste leider. Herakles, dat met 1-5 won bij White Star, volgt op 4 punten. Daring is 3e met 3 punten. Gent (2 punten) en Léopold (1 punt), die 3-3 gelijkspeelden, vervolledigen de stand in groep B.

Op de derde speeldag ontvangt Orée zondag Braxgata. In de andere groep trekt Gent naar Watducks.