Dragons en Daring blijven ongeslagen

1 weergaven

Dragons en Daring blijven dankzij hun zeges tegen respectievelijk Waterloo Ducks (6-2) en Wellington (1-3) ook na de derde speeldag van de Audi Hockey League aan de leiding met het maximum van de punten.

Dragons en Waterloo Ducks misten met respectievelijk Denayer en Dohmen hun twee spelverdelers, maar dat leek de Antwerpenaren minder te deren. De club uit Brasschaat trok het laken met 6-2 naar zich toe.

Onderaan het klassement pakte Antwerp zijn eerste punten door met 1-2 te gaan winnen bij de buren van Braxgata. Een hele opluchting voor de Antwerpenaren, na twee gedwongen forfaitnederlagen door het niet-inschrijven van Nederlands international Sander Baart. Naast Braxgata blijft ook Wellington, dat met 1-3 verloor van Daring, onderaan nog zonder punten.

Racing boekte een krappe 4-3 zege tegen Beerschot, terwijl Léopold en Leuven en Orée en Herakles de punten deelden (beide 2-2). Léopold vernederde donderdag in een vooruitgeschoven wedstrijd Wellington al met 7-0 en staat, met een wedstrijd meer gespeeld, derde in het klassement, na Dragons en Daring.