Wolfsburg wint bizarre match

11 weergaven

Wolfsburg verspeelde een 2-0 voorsprong tegen Hoffenheim, maar pakte toch de drie punten. Ook Bayern München boekte een (zuinige) zege.

Kruse en Dost brachten Wolfsburg al na zeven minuten op een schijnbaar veilige 2-0 voorsprong. Maar de ploeg van Koen Casteels, die de hele match op de bank bleef, liet Hoffenheim via Toljan en Schmid terugkomen. Uiteindelijk was het opnieuw Kruse die met twee goals voor de 4-2 eindstand zorgde.

Leider Bayern Munchen deed het hoogst noodzakelijke in Bremen. Uit bij Werder scoorde Muller halfweg de eerste helft de 0-1 en daar bleef het bij. In de topper tussen Schalke en Hertha Berlijn moesten de bezoekers al snel met tien verder na rood voor Ibisevic. Howedes profiteerde en zette de thuisploeg op voorsprong. Maar een kwartier voor tijd maakte Kalou gelijk. Hertha moest het punt in de blessuretijd toch prijsgeven toen Meyer scoorde.

Borussia Mönchengladbach pakte negen op negen. Thorgan Hazard moest negentig minuten vanop de bank toekijken hoe zijn ploegmaten met 1-5 wonnen van Frankfurt.