Lewandowski ontevreden op oefenkamp Bayern

0 weergaven

Robert Lewandowski (30) is niet te spreken over de gang van zaken bij zijn club Bayern München. De Poolse spits luidt de alarmbellen vanuit Los Angeles, waar 'Der Rekordmeister' op oefenkamp is.

"Op dit moment is het niet voldoende. Dat weet iedereen. Je kan op dit moment niet denken aan Champions League-winst. Daarvoor zijn er dringend versterkingen nodig", klinkt het bij de Poolse spits. Lewandowski heeft het Beierse bestuur aangemaand dringend op zoek te gaan naar versterking. "Zonder nieuwe spelers wordt het komend seizoen heel moeilijk een grote prijs te veroveren", toonde de dertigjarige prijsschutter zich ongerust.

De Pool onderhandelt wel momenteel met de Rekordmeister om zijn contract, dat nog loopt tot medio 2021, tussentijds te verlengen tot juni 2023. "Er is nog geen akkoord, maar we zijn op de goede weg. Hoe lang het nog zal duren vooraleer er witte rook is? Dat weet ik niet."

Bayern brak in het tussenseizoen haar transferrecord met de komst van Lucas Hernandez (voor zo'n tachtig miljoen euro van Atlético Madrid). Verder kwamen ook Benjamin Pavard (van VfB Stuttgart) en Jann-Fiete Arp (van Hamburger SV) de rangen versterken.

Volgens het Spaanse Marca zou ook middenvelder Marc Rosa, die eind juni met Spanje Europees kampioen U21 werd, overkomen van Espanyol Barcelona. Hij heeft een opstapclausule van veertig miljoen euro in zijn contract staan.