Ex-Club Brugge speler tekent bij Bayern München

3 weergaven

Bayern München heeft een vervanger gevonden voor Frank Ribéry. Ivan Perisic zal voortaan spelen voor "Der Rekordmeister". De Duitse topploeg huurt de Kroatische aanvaller van Inter Millaan. Er is ook een aankoopoptie.

Sinds 2015 speelt Ivan Perisic voor Inter Milaan, maar dat zal nu veranderen. De Kroaat verhuist naar Bayern München. Het is niet de eerste keer dat Perisic in Duitsland speelt. Hij droeg ook al het tenue van Dortmund en Wolfsburg. "Ik ben heel blij opnieuw in Duitsland te zijn. Bayern is een van de mooitste clubs in Europa. We will en de strijd aangaan in de Bundesliga of de Duitse beker, maar ook de Champions League", zegt Perisic. 

De sportief directeur, Hasan Salihamidzic, is alvast blij met de komst van de Kroatische aanvaller.  "Ivan zal ons meteen helpen met zijn uitgebreide ervaring op internationaal topniveau. Hij heeft een goeie techniek en is flexibel in de aanval. Ik ben er zeker van dat hij zich snel zal inpassen want hij kent de Bundesliga en onze coach Niko Kovac goed", zegt Hasan Salihamidzic.