Play Sports 3 wordt Premier League kanaal

Goed nieuws voor alle liefhebbers van de Premier League. Want vanaf de start van het seizoen 2018/19 wordt Play Sports 3 omgetoverd tot Premier League kanaal!
3 weergaven

Fan van de Premier League? Dan kan je 24 uur op 24, 7 dagen op 7 terecht op Play Sports 3 voor non-stop Premier League-actie! 

Naast herhalingen van recente en legendarische wedstrijden uit de hoogste klasse van het Engelse voetbal, kan je van vrijdag tot en met maandag ook genieten van een aantal vaste magazines.

Elke vrijdag om 17u30 is er Netbusters, een originele kijk op de Premier League. Wekelijks zie je hier alles uit de voorbije speelronde: de mooiste goals, de beste teams en spelers en de grappigste momenten.

Elke vrijdag om 18u00 is er PL World, een magazine met een uniek inkijkje in de wereld van de Premier League. Met aandacht voor de hoofdrolspelers uit de competitie in binnen- en buitenland.

Elke vrijdag om 18u30 is er Matchpack​, een vooruitblik op de volgende speelronde in de Premier League aan de hand van de meest opvallende statistieken.

Elke zaterdag om 12u00 is er PL Preview, een vooruitblik op de komende speelronde in de Premier League.

Elke zondag om 20u00 is er Saturday Review, een terugblik op de wedstrijden van zaterdag in de Premier League.

Elke maandag om 20u00 is er Sunday Review, een terugblik op de wedstrijden van zondag in de Premier League.